Ny Ferrari?


Var det noget med en ny Ferrari? Så skulle du kigge forbiFormula Auto. De er forhandlere af Ferrari og Maserati og har 30 års erfaring med import og salg af de to bilmærker. De har en lang række af de nyste og lidtældre modeller. Ferrari er en af bilindustriens helt store mastodonter og en drømmebil for mange bilentusiaster. Det er en bil i den høje luksusklasse og enbil som kun meget få har råd til at købe og eje. Den særlige status Ferrari harfået i bilindustrien, kommer dels gennem gedigent godt hårdværk og god brandinggennem mange år.

Hos Formula Auto kan du finde en række ny og brugte Ferrarier og hvis du leder efter Ferrari pris, er der herunder en række priseksempler.

1995 Ferrari F512M

Pris: 1.940.000

2018 Ferrari 488 Spider

Pris: 1.992.033              

2018 Ferrari GTC4Lusso T

Pris: 1.378.500

Der er dermed priser på de forskellige modeller og til dels til forskellige pengepunge og til hvad man har af præferencer for modeller og priser.

ferrari

Når du skal købe nyFerrari

Du er ganske sikkert kender af, og har en forkærlighed for Ferrari når du vælger at købe denne slags bil. Du har sikkert gjort dig mange overvejelseromkring valget af mærke og hvilke signaler det sender til omverden. Når du skal købe den og have sparring af hvilken Ferrari du bør købe, er det en god ide af henvende dig til Formula Auto, da de har en årelang erfaring med Ferrari og derfor ved hvad de taler om. De kan guide dig til valg af model, så dineforventning bliver indfriet eller måske helt overgået. Derudover har Formula Autoogså Danmarks eneste autoriserede Ferrariværksted, så du har mulighed for at få udbedret skaderne hvis det skulle blive problemer med din nye eller brugteFerrari eller den blot skal have service.