Grundigt håndværker arbejde


Har du overvejet at få ordnet hjemmet, og her taler jeg ikke bare om en tur i IKEA også er den prut slået. Jeg snakker om større huslige ændringer (dine drømme) som skal udtrykke hvem du er og som ikke “Bare” er et sted du bor. Hvis du kan svare ja til ovenstående, så skal du forsætte med at læse med her. 

Vi lever i år 2018 og hvilke måder er der i en verden af nye tiltag som kommer ind fra højre og venstre. Jo den første og faktisk også den fedeste er KABE spartel, som jeg helt sikkert vil anbefale alle som har en “fri” væg at få lavet. KABE spartel er spartel som alt andet spartel, men forskellen er at KABE kan fåes i forskellige farver fx. navy, rock, rose og mange andre farver. Du kan læse mere om KABE spartel ved en simpel Google søgning

Et andet spændende område at få kigget på i din måske allerede pæne bolig er dine rum, udnytter du dine rum ordenligt eller kunne du optimere dine rum og få endnu mere ud af dem, fx. ved at rive en væg ned. Nedrivning af en væg er ofte noget folk ikke tænker kan lade sig gøre uden at man skal have bygherre eller tømrer ind over, men det kan faktisk godt lade sig gøre at få revet en væg ned uden at du nødvendigvis skal have en fagmand ud først. Dog skal du have nogle andre ting på plads inden du begiver dig ud i selv at gøre det. Fx er det en bærende væg, eller er der rør eller lign. inde bag væggen som du kan beskade. 

Kig på dine trægulve, har du slidte og grimme gulve kan en gulvslibning ofte gøre underværker! Med en grundig gulvafslibning kan du ofte komme rigtig langt og du vil opleve at du vil få nogle virkelig flotte gulve, ja nærmest nye ved blot at investere lidt i din gulve. Dine trægulve vil i øvrigt give så meget liv til resten af huset at du ikke vil tro dine egne øjne ved resultatet. Du skal dog være opmærksom på at en gulvafslibning kræver en fag mand, og det skal være en dygtig en af slagsen, da der findes mange dårlige fagmænd derude. Derfor skal du altid vælge en fagmand med gode anmeldelser.