café

Café tur i Roskilde


Jeg var i weekenden på café med en veninde, som det var super længe siden jeg havde set. Vi mødtes på Ros torv i Roskilde og tog først en shoppetur rundt i centeret. Vi ville gerne snakke og købe noget nyt tøj på denne dejlige lørdag. Det var dejligt at sludre med hende igen der mens vi gik mellem tøjstativerne og prøver nye bluser og toppe. Jeg købte to trøjer her til det bliver kolde i vinteren og min veninde købte sig en jakke. Efter vi havde shoppet der, gik vi også en tur op i gå gaden og slentrede af sted i solskinsvejret med poser i hænderne. Da vi havde fået stillet trangen til at shoppe slog vi os ned på min yndlings café i Roskilde La Rustica. Jeg synes simpelthen den café er den bedste i Roskilde. Der er en god betjening, en hyggelig atmosfære og en rar stemning.

café

Den bedste Café i Roskilde

La Rustica er mit klare favoritsted i Roskilde. Jeg tager altid derhen når jeg er ude med veninderne og i weekenden var selvfølgelig heller ingen undtagelse. Jeg er særlig begejstret for den café i Roskilde fordi de laver en exceptionel god kaffe. Jeg er helt vildt med deres café latte og jeg har fået flere af deres andre forskellige former for kaffe. La Rustica er den café i Roskilde jeg er kommet allermest på. Men det er ikke kun fordi det er en café i Roskilde. Det er også fordi det er en dejlig restaurant og fordi de laver en god brunch.

 

La Rustica på RO’s torv

Caféen i Roskilde La Rustica er fyldt med mennesker. Nogle sidder og snakker, mens en anden sidder og læser avisen alt imens tjenerne serverer en række frokoster for de sultne shoppere. Der er gang i Caféen i Roskilde og det er dejligt at mærke byens sus, uden at det er for stressende.

Efter vi havde shoppet tog vi os som sagt en kop dejlig varm café latte til at fordøje alle indtrykkene med. Vi fik vendt stort og småt da vi sad over en kop kaffe på caféen i Roskilde.

Jeg har fået skrevet at det er den bedste café i Roskilde men det er ikke kun på grund af kaffen og maden. Det er også fordi betjeningen og personalet er helt i top på La Rustica. Det er en dejlig café i Roskilde hvor det er dejlig stemning og man føler sig meget velkommen. Det er godt at lande på La Rustica efter en shoppedag og sidde og slappe med en god kop kaffe eller en dejlig frokost. Jeg kommer på La Rusticas café i Roskilde flere gange om ugen og glæder mig allerede nu til næste gang jeg kommer forbi. Det bliver måske i weekenden hvis jeg tager med kæreste ind på caféen og får brunch, i deres dejlige lokaler. Det er bare en alle tiders café i Roskilde, som jeg er glad for at kende og gerne anbefaler.